Ga naar de inhoud

Waarom het makkelijk is om spotboxen te gebruiken.

Als u begint met bouwen moet u met enorm veel dingen rekening houden. Vaak kom u tijdens de bouw of verbouwing er ook achter dat u met de spotboxen geen rekening hebt gehouden en hierdoor kan de geschatte prijs oplopen. daarom hebben wij de universele spotboxen ontworpen. deze spotboxen zijn ideaal voor het plaatsen in een breedplaatvloer of in te bouwen in een verlaagd plafond. nog een voordeel van de spotbox is dat deze een grote inbouwruimte heeft waardoor u makkelijk uw spot en uw led driver kwijt kunt.

Voor de standaard inbouwspots zijn onze Spotboxen een hele goede oplossing vanwege de grote inbouwruimte. Hij is hierdoor makkelijk te gebruiken voor inbouwspots en luidsprekers. De Spotbox is voorzien van 6 uitbreekpoorten voor elektra buis van 16 of 19 mm. De onderzijde is voorzien van een 10 mm fermacell plaat waardoor deze makkelijk mee gestuct kan worden. de maximale boordiameter is 170mm en de inwendige hoogt is 120mm.  De Spotbox is eventueel ook verkrijgbaar zonder fermacell plaat voor toepassing in verlaagd plafonds.

Standaard Spotbox – Spotboxen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *